ΝΕΟΣ ΔΥΝΑΜΙΤΗΣ ΣΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΤΗΣ ALPHA BANK

Posted on 20/02/2010. Filed under: ALPHA BANK | Ετικέτες: |

ΝΕΟΣ ΔΥΝΑΜΙΤΗΣ ΣΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΤΗΣ ALPHA  BANK ,ανατρεπουν του εργασιακό καθεστώς,απολύουν αυτοδικαίως για λόγους ΟΙΚΟΝΟΜΙΩΝ.

Οπως διαβάζουμε στην «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ», το κίνημα προάσπισης των Ασφαλιστικών και Εργασιακών διακιωμάτων των εργαζομένων στην ΑΛΦΑ ΤΡΑΠΕΖΑ.

Καταγγέλουμε τη Διοίκηση της Τράπεζας, για αντεργατική συμπεριφορά,ενώπιον της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής ασφάλισης.

Διώχνουν υποχρεωτικά για συνταξιοδότηση υπαλλήλους της πρώην ΙΟΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ , σε ηλικία 62 ετών(άνδρες) και 57 (γυναίκες), αν και δεν έχουν συμπληρώσει το προβλεπόμενο όριο ηλικίας συνταξιοδότησης, που είναι μέχρι και το 65 έτος της ηλικίας των .

Ετσι οι υπάλληλοι αυτοί είναι καταδικασμένοι εφόρου ζωής να λαμβάνουν μειωμένη σύνταξη.

Η Τράπεζα αρνείται να δώσει τη δυνατότητα παραμονής στην υπηρεσία για τις γυναίκες και άνδρες έως το 65ο έτος της ηλικίας τους,δηλαδή αρνείται να συμμορφωθεί με τις διατάξεις του Κοινοτικού Δικαίου.Η Δ/τρια του Προσωπικού Κα Κονιδάρη, με τη πρόφαση ότι δήθεν προστατεύουν τον Οργανισμό Προσωπικού απολύουν «αυτοδικαίως» τους υπαλλήλους και  τους στερούν το δικαίωμα να παραμείνουν εργαζόμενοι για να πάρουν μιά αξιοπρεπή σύνταξη.Ανατρέπει το Εργασιακό Καθεστώς.

Βρισκόμαστε μπροστά σε «απολύσεις εργαζομένων στην ΑΛΦΑ ΤΡΑΠΕΖΑ», για λόγους οικονομιών, δημιουργούν «Κλίμα» και ετοιμάζουν το «έδαφος» για περαιτέρω εξελίξεις.

Κυριαρχει ο ¨Διοικητικός Ρατσισμός ¨εις βάρος των υπαλλήλων της πρώην ΙΟΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ, με μοναδικό κριτήριο τη προέλευσή τους, τόσο δια της εργασιακής απαξίωσης – υποβάθμισης , όσο δια της παραλείψεως της αφαλιστικής τους εξομείωσης , η οποία έχει περάσει από τη Διοίκηση Κωστόπουλου στη Διοίκηση Ματζούνη.Η αδικία είναι προκλητική και ρατσιστική.

Καταγγέλουμε τη Διοίκηση της Διοίκηση της ΑΛΦΑ ΤΡΑΠΕΖΑΣ για ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

Η Διοίκηση της Τράπεζας έχει προικοδοτηθεί από το Ελληνικό Δημόσιο τη τελευταία 10 ετία με τη ΧΡΥΣΟΦΟΡΟ ΙΟΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ το 1999, τα 650 εκατομ € το 2004 για το ΤΑΠΙΛΤ που εντάχθηκε στο ΙΚΑ, το 2007 για το 1,1 δις € του ΤΑΠ που εντάχθηκε στο ΕΤΑΤ, το έτος 2009 για τα 4,5 δις € ρευστότητας από το Δημόπσιο χρήμα και τις Δημόσιες εγγυήσεις.Λαμβάνει πάντα προκλητικές πριμοδοτήσεις από το Ελληνικό Δημόσιο και τον Ελληνα φορολογούμενο!!!

Θα έπρεπε η Διοίκηση της Τράπεζας να έχει ανάλογη-συνετή συμπεριφορά τυουλάχιστον για τους εργαζόμενους που καθημερινά βλέπουν τα ¨επαγγελματικά τους δικαιώματα να εξανεμίζονται.

Advertisements

Make a Comment

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

Αρέσει σε %d bloggers: